Logo WilTo Spedisjon AS - Startsiden
Avd. Follo
Gneisveien 4
1914 Ytre Enebakk
Tel: 64 92 84 70
post@apropos.as
Produkter
Vikartjenester
Renholdstjenester
Sveising
Hotell
Kantine
Oljesanering
Info hos Apropos
Om oss
Nye stillinger
Kontakt
Startsiden

Apropos vikar kjøre truck på lager.Vikartjenester

 

Vikar utleie

Apropos leier ut vikarer fra en enkelt dag til lengre perioder, innenfor alle fagområder, men har hovedkompetanse mot industri og servicenæringen. Vi stiller vikarer ved sykefravær, topper, permisjoner, ferie etc.

Rekruttering

Hvis du ønsker å ansette faste medarbeidere kan Apropos hjelpe deg! Ved fastansettelse er det to fremgangsmåter, du kan leie inn medarbeideren via Apropos og fastansette uten ekstra omkostninger etter avtalt prøveperiode. Eller vi kan "Head Hunte" medarbeideren, deres bedrift betaler da en sum for fast ansettelse fra dag en.

Bemanning

De fleste bedrifter har en eller flere avdelinger som ikke direkte er kapital innbringene, men nødvendige. Det kan være kantine, sentralbord, vedlikeholdsavdelingen etc. Enkelte ganger kan det svare seg å la andre ta seg av tjenesten. Avtal et møte med oss og se hva vi kan gjøre for din bedrift! Ved å sette ut tjenesten kan ledelsen i bedriften fokusere på det som er kjernen i virksomheten.

Konsulenttjenester

Apropos kan tilby konsulenter innen de fleste områder, vi kan også være behjelpelige med kartlegging dersom du opplever at din bedrift har "sykdomstegn".

 

Innhold © Apropos AS | Webdesign © Nettools.no