Logo WilTo Spedisjon AS - Startsiden
Avd. Follo
Gneisveien 4
1914 Ytre Enebakk
Tel: 64 92 84 70
post@apropos.as
Produkter
Vikartjenester
Renholdstjenester
Sveising
Hotell
Kantine
Oljesanering
Info hos Apropos
Om oss
Nye stillinger
Kontakt
Startsiden

Ansatt hos Apropos mopper gulv.Renholdstjenester

Daglig renhold

Apropos kan tilby utførelse av daglig renhold etter moderne metoder for bedriftsmarkedet. Vi legger vekt på at renholdsplaner og oppfølgingsrutiner er tilpasset hvert oppdrag og at det tilfredsstiller kundens ønsker og behov.

Profesjonell vinduspuss

Har du behov for å få pusset vinduer har Apropos profesjonelle vinduspussere som ikke er redd for å jobbe i høyden. Hvis vinduene er litt utilgjengelige har vi muligheten til å benytte lift. Sikkerhet er viktig for utførelsen av oppdraget.

Renholdsvikarer

Ved sykdom eller behov for ekstrahjelp kan Apropos tilby kvalifiserte renholdere. Det legges vekt på at de er kvalifiserte, fleksible og at de passer kundens behov.

Periodisk renhold

For å ha en høy renholdsstandard gjennom hele året er også periodisk renhold av gulv, vegger og tak nødvendig. Vi har det nødvendige utstyret og bemanningen til å utføre oppskuring og boning av gulv, polering av polishbehandlende gulv, og tepperens.

Flytterenhold

Vi utfører flytterenhold i både bedrifter og i private hjem etter at du/dere har flyttet ut. Grundig renhold etter utflytting er viktig for at neste eier/leier skal være fornøyd.

 

Innhold © Apropos AS | Webdesign © Nettools.no