Logo WilTo Spedisjon AS - Startsiden
Avd. Follo
Gneisveien 4
1914 Ytre Enebakk
Tel: 64 92 84 70
post@apropos.as
Produkter
Vikartjenester
Renholdstjenester
Sveising
Hotell
Kantine
Oljesanering
Info hos Apropos
Om oss
Nye stillinger
Kontakt
Startsiden

Oljesanering

En dedikert løsning for sanering av oljeprodukter og annen forurensning i horisontale betongflater. Apropos 2000 trenger ned i betongdekket og presser oljesøl opp til overflaten.

Her kan det oppsamles og deponeres som spesialavfall. Ideelt for betong som skal viderebehandles eller rives. Kjerneboring viser at betongdekker som opprinnelig skulle vært deponert som spesialavfall, kan deponeres som vanlig fyllmasse etter behandling.

Løsningen har alt vist sin verdi ved rens av oljetapperier og flere forsikringsskader.

Apropos 500

Er spesielt egnet til syrevask og rehabilitering av steinbelagte flater og fliser.

Apropos 150

Universal løsning som effektivt fjerner olje og andre typer forurensning fra enhver vaskbar flate.

Etterbehandling

Vi tilbyr også etterbehandling med vannglass som permanent vil hindre olje og smuss å trenge ned i de rensede flatene.

Etterbehandlingsmetoden

Her sees den oljeforurensede betongen. Oljen har trukket seg inn flere centimeter i betongen gjennom porer og sprekker. Resultatet er et helsefarlig og uønsket belegg som dessuten umuliggjør all vedlikehold av overflaten.Her sees den oljeforurensede betongen. Oljen har trukket seg inn flere centimeter i betongen gjennom porer og sprekker. Resultatet er et helsefarlig og uønsket belegg som dessuten umuliggjør all vedlikehold av overflaten.

Her vises Apropos 2000 pålagt. Væsken er fargeløs men her vist med gul farge for å illustrere prosessen. Apropos 2000 løser opp selv den mest inntørkede olje, ettersom den trenger inn i dekket.

Deretter presses forurensningene ut fra porene og videre opp til overflaten der den kan skrapes og skylles enkelt bort.

Resultatet er en "åpen" betong, fri fra forurensninger men fortsatt med variasjoner i overflatens farge og struktur. Da er det tilrådelig å behandle overflaten med vannglass.

Behandling med våre metoder er en særdeles god metode for impregnering av betong, men det er ikke noe "must" for løsningen. Dette avhenger av kundens ønsker om estetikk og/eller brukers miljøkrav.

Væsken er fargeløs og betongen vil fremstå som betong. Det betyr at eventuelle fargeforandringer som følge av forurensninger vil være synlige i flaten, da disse ikke nødvendigvis vil forsvinne selv om flaten er helt ren.

Vårt fortrinn er at betongflater som behandles skal være helt rene ved applisering. Dersom flaten har vært forurenset kan dette vanskelig gjøres uten å benytte Apropos 2000 først.

EverCrete kan appliseres på alt av betong, så som gulv, vegger, tak, rør, belegningsstein, osv.

Apropos 2000 er i utgangspunktet laget kun for horisontale flater, men denne begrensningen tar vi eventuelt opp med hver enkelt kunde.

Apropos 150 og 500, har ingen slike begrensninger.

Apropos 150 kan i enkelte tilfeller ha de samme egenskapene som Apropos 2000 og da på overflater i alle vinkler.

Behandling av belegningsstein med Apropos 2000 er ikke del av vår markedsføring, da forurensninger vanskelig kan fanges opp fra en slik flate.

Her sees Evercrete trenge ned i de åpne porene i betongen.Betongen inneholder alkalier og kalk, og det skjer en kjemisk reaksjon der det dannes et membran av kisel...Væsken trekker 10-30 mm inn i betongen. Det behandlede området blir diffusjonsåpent, men vanntett.

Oljesaneringsmetoden Apropos 2000

Kiselmembranet (her vist mørkt blått) forsegler porene mot væske men tillater betongen å "puste". De flyktige komponentene i Evercrete fordamper, etterlatende hulrom...Her sees Evercrete trenge ned i de åpne porene i betongen. Betongen inneholder alkalier og kalk, og det skjer en kjemisk reaksjon der det dannes en membran av kisel.

Kiselmembranet (her vist mørkt blått) forsegler porene mot væske men tillater betongen å "puste". De flyktige komponentene i Evercrete fordamper og etterlater seg hulrom.

Her har kiselmembranet krystallisert seg til en stenhard glasshinne som nå gir stor mekanisk motstandskraft under betongoverflaten. Betongens struktur er forsterket.Her har kiselmembranet krystallisert seg til en stenhard glasshinne som nå gir stor mekanisk motstandskraft under betongoverflaten. Betongens struktur er forsterket.

 

 

 

Innhold © Apropos AS | Webdesign © Nettools.no